Bijles geven bij StudentsPlus.com

Bijles geven is de ideale bijbaan! Het is uitdagend, flexibel en goed te combineren met studie of ander werk. Je verdient minimaal 12 euro per uur én het staat ook nog goed op je cv! 

De bijlessen zijn voornamelijk individueel, maar wij bieden ook duo-bijles en groepslessen aan. Wij selecteren leerlingen die goed bij je passen en jij beslist of je ze wil aannemen. Zo hou je zelf de controle over je agenda en je leerlingen! 

StudentsPlus geeft je veel vrijheid en zelfstandigheid, maar staat ook voor je klaar wanneer je ons nodig hebt. Wij bieden je tips om goed voorbereid aan de slag te gaan, hebben veel didactische documenten om je verder te helpen en zorgen voor je maandelijkse uitbetaling. Bovendien heb je toegang tot een database van duizenden online oefenopgaven waar je leerlingen mee aan de slag kunnen. 

We hebben leerlingen in heel Nederland van alle niveaus van onderwijs. Dat houdt in dat er ook mogelijkheden zijn om bijles wiskunde te geven bij jou in de buurt!

Lokaal bijles geven

Lokaal bijles geven

Handige app

Handige app

Vanaf €12 per uur

Vanaf €12 per uur

Wie zijn wij?

StudentsPlus is de eerste aanbieder van individuele bijles in Nederland en sinds 2002 helpen wij leerlingen met een steuntje in de rug en studenten aan een leuke bijbaan! 

De twee oprichters van StudentsPlus werkten bij een huiswerkinstituut en merkten dat er in hun klassen veel behoefte was aan individuele begeleiding. Wanneer er tijd voor was, richtten zij zich op een één leerling die wel wat extra aandacht en hulp kon gebruiken. Leerlingen maakten op deze manier in een korte tijd een enorme groei door en stonden sneller een voldoende voor hun 'probleemva(ken)'. Een nieuw concept was geboren: individuele bijles aan huis door een student.

Nu werkt er een gemotiveerd team in het hoofdkantoor in Den Haag om te zorgen dat in heel Nederland bijlesgevers en leerlingen elkaar vinden en goede begeleiding snel en effectief kan plaatsvinden. Onze grote groep enthousiaste en flexibele bijlesgevers maakt StudentsPlus uniek!

Wat wij vragen

Wij zoeken gemotiveerde bijlesgevers die leerlingen graag willen helpen met het verbeteren van kennis en cijfers. Ook heb je een proactieve en sociale houding en kan je initiatief nemen in het maken van afspraken en inrichten van de bijlessen.

Verder:

  • Heb je een havo- of vwo-diploma met eindcijfers vanaf een 7
  • Of volg je een opleiding tot (vak)docent op het hbo of wo
Wat wij bieden

Jij geeft de bijles, wij regelen de rest! Bij StudentsPlus kun jij je richten op het bijles geven, want alle zaken erom heen worden door ons verzorgd.

  • Je ontvangt passende bijlesaanvragen van leerlingen bij jou in de buurt!
  • We bieden een vergoeding van €12,- per uur voor individuele bijles
  • En voor bijles aan twee leerlingen of groepsles start de vergoeding bij €15,- per uur
  • Er is ondersteuning in het hele proces: van persoonlijk advies tot oefenopgaven en didactische kennisdocumenten
  • Administratie en uitbetaling wordt geregeld door StudentsPlus
Hulp nodig?
Team StudentsPlus
Team StudentsPlus
Matchmaker Studentsplus
085-4000 999