Over StudentsPlus

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn en daarom zetten we voor leerlingen alles op alles om de beste bijlesgever te vinden en voor studenten om een flexibele, zelfstandige en goed begeleide bijbaan te bieden. Dat doen we al meer dan 20 jaar, in heel Nederland en met veel succes!

Wie zijn wij

20 jaar ervaring

Door onze expertise en netwerk bieden we passende leerlingen bij jou in de buurt

6000+

Bijlesgevers

800+

Scholieren p. jaar

De juiste klik

Als geen ander weten we dat het moet klikken om goed te kunnen werken
Team StudentsPlus
Matchmaker

Kernwaarden

StudentsPlus biedt kwalitatief hoogwaardige en betaalbare bijles aan huis. We bedenken op maatgemaakte oplossingen voor elke studievraag en kunnen dat bieden dankzij onze enthousiaste en vaardige bijlesgevers! 
Onze kracht zit in onze persoonlijke aanpak en de koppelingen die we maken. Dat geldt voor onze bijlesleerlingen én voor onze bijlesgevers. 

Als geen ander weten we dat het moet klikken met elkaar om de bijlessen te laten werken. We zorgen er daarom altijd graag voor dat dat er een goede match tussen leerling en bijlesdocent. 

We blijven ook betrokken tijdens de bijlessen. Onze bijlesgevers krijgen veel zelfstandigheid om de bijlessen in te richten, maar ontvangen ondersteuning als dat nodig is. Advies, informatie en bemiddeling is altijd beschikbaar!

StudentsPlus is opgericht in 2002 in Groningen. De twee oprichters werkten bij een huiswerkinstituut en merkten dat er veel behoefte was aan individuele bijles. Wanneer er tijd voor was, richtten zij zich ieder op een eigen leerling die aan het blokken was voor een toets en die de hulp het beste kon gebruiken. Leerlingen maakten op deze manier een enorme groei door en gingen al snel naar een voldoende. Zij waren hier uiteraard erg blij mee en de oprichters merkten dat dit goed werkte. Een nieuw concept was geboren: "Individuele bijles aan huis door een student".

 

Goede matches

De beste bijles begint met een fijne match voor leerling en bijlesgever. Wij bieden je leerlingen bij jou in de buurt, die aansluiten bij jouw vaardigheden en mogelijkheden.

Zelfstandigheid

Bijles is maatwerk en elke leerling heeft een andere aanpak nodig. Belangrijk daarbij is de vrijheid om de bijles af te stemmen op wat jou ligt en wat de leerling nodig heeft.

Ondersteuning

Na verloop van tijd weet jij wat je leerling nodig heeft. Maar soms kan je wel wat hulp gebruiken: StudentsPlus staat altijd voor je klaar met advies en ondersteuning.