Bijles geven bij StudentsPlus.com

Bijles geven is de ideale bijbaan! Het is uitdagend, flexibel en goed te combineren met studie of ander werk. Je verdient minimaal 13 euro per uur én het staat ook nog goed op je cv! 

De bijlessen zijn voornamelijk individueel, maar wij bieden ook duo-bijles en groepslessen aan. Wij selecteren leerlingen die goed bij je passen en jij beslist of je ze wil aannemen. Zo hou je zelf de controle over je agenda en je leerlingen! 

StudentsPlus geeft je veel vrijheid en zelfstandigheid, maar staat ook voor je klaar wanneer je ons nodig hebt. Wij bieden je tips om goed voorbereid aan de slag te gaan, hebben veel didactische documenten om je verder te helpen en zorgen voor je maandelijkse uitbetaling. Bovendien heb je toegang tot een database van duizenden online oefenopgaven waar je leerlingen mee aan de slag kunnen. 

StudentsPlus is in heel Nederland actief. Dat betekent dat je dus ook in of om Hilversum aan de slag kunt als bijlesgever!

Lokaal bijles geven

Lokaal bijles geven

Handige app

Handige app

Vanaf €13 per uur

Vanaf €13 per uur

Wie zijn wij?

StudentsPlus is de eerste aanbieder van individuele bijles in Nederland en sinds 2002 helpen wij leerlingen met een steuntje in de rug en studenten aan een leuke bijbaan! 

De twee oprichters van StudentsPlus werkten bij een huiswerkinstituut en merkten dat er in hun klassen veel behoefte was aan individuele begeleiding. Wanneer er tijd voor was, richtten zij zich op een één leerling die wel wat extra aandacht en hulp kon gebruiken. Leerlingen maakten op deze manier in een korte tijd een enorme groei door en stonden sneller een voldoende voor hun 'probleemva(ken)'. Een nieuw concept was geboren: individuele bijles aan huis door een student.

Nu werkt er een gemotiveerd team in het hoofdkantoor in Den Haag om te zorgen dat in heel Nederland bijlesgevers en leerlingen elkaar vinden en goede begeleiding snel en effectief kan plaatsvinden. Onze grote groep enthousiaste en flexibele bijlesgevers maakt StudentsPlus uniek!

Wat wij vragen

Wij zoeken gemotiveerde bijlesgevers die leerlingen graag willen helpen met het verbeteren van kennis en cijfers. Ook heb je een proactieve en sociale houding en kan je initiatief nemen in het maken van afspraken en inrichten van de bijlessen.

Verder:

  • Heb je een havo- of vwo-diploma met eindcijfers vanaf een 7
  • Of volg je een opleiding tot (vak)docent op het hbo of wo
Wat wij bieden

Jij geeft de bijles, wij regelen de rest! Bij StudentsPlus kun jij je richten op het bijles geven, want alle zaken erom heen worden door ons verzorgd.

  • Je ontvangt passende bijlesaanvragen van leerlingen bij jou in de buurt!
  • We bieden een vergoeding van €13,- per uur voor individuele bijles
  • En voor bijles aan twee leerlingen of groepsles start de vergoeding bij €15,- per uur
  • Er is ondersteuning in het hele proces: van persoonlijk advies tot oefenopgaven en didactische kennisdocumenten
  • Administratie en uitbetaling wordt geregeld door StudentsPlus
Hulp nodig?
Team StudentsPlus
Team StudentsPlus
Matchmaker Studentsplus
085-4000 999
1
Schrijf je vrijblijvend in
om bijles te geven in de vakken waar jij goed in bent
2
Ontvang bijlesaanvragen
van leerlingen bij jou in de buurt, van basisschool, tot middelbare school tot hoger onderwijs
3
Keuzevrijheid
Bepaal zelf welke leerlingen je aanneemt, zodat je kunt werken wanneer jij wil!
4
Start als bijlesgever
Vanaf € 13,- per uur en met ondersteuning van een professionele organisatie!
Werkwijze

Werkwijze

Bijles geven is flexibel werk waar je veel voldoening uit haalt. Schrijf je in, ontvang aanvragen van leerlingen, beslis zelf wie je aanneemt en ga zelfstandig aan de slag. Bij StudentsPlus kun je altijd terecht voor advies en ondersteuning.
Over ons

Over ons

Sinds 2002 biedt StudentsPlus individuele bijles aan leerlingen van de basis- en middelbare school, maar ook voor hogere & andere niveaus van onderwijs. Dit doen we in heel Nederland en we hebben al duizenden leerlingen, hun ouders en bijlesgevers geholpen.
Vaste banen

Vaste banen

Regelmatig hebben we ook vacatures voor andere werkzaamheden dan bijles geven. Bijvoorbeeld voor parttime of fulltime functies op kantoor. Check hier of we momenteel op zoek zijn!